Sim only goed voor je portemonnee

Wat is een Sim Only?
Een sim only abonnement is simpelweg een telefoon abonnement zonder een telefoon. U ontvangt dus alleen de simkaart, en geen telefoon. Doordat er geen telefoon geleverd wordt met het abonnement daalt de prijs. Hierdoor betaald u maandelijks minder voor het abonnement. Dit is ook de reden waarom sim only abonnementen zo populair zijn geworden. Als u al een goed werkende mobiele telefoon hebt dan heeft u geen nieuwe telefoon nodig bij het abonnement.

Sim Only Vergelijken
U wilt graag sim only abonnementen vergelijken zodat u het voordeligst uit bent? Dan bent u op de juiste sim only website terecht gekomen! Aan de hand van de onderstaande vergelijkingstool kunt u direct sim only vergelijken bij de meest betrouwbare providers. In de tabel hierboven kunt u aan de hand van de sliders bepalen welke sim only abonnementen het beste bij u passen. U ziet direct wat het maandelijkse tarief is van het sim only abonnement dat het beste past bij uw wensen. Uit onderzoek van simonlyvergelijken.nl blijkt dat sim only vergelijken loont; de consumenten bespaarden gemiddeld 12,30 euro per maand op een sim only abonnement door over te stappen naar één van de goedkoopste aanbieders van sim only abonnementen.

Een goedkoop sim only abonnement

Het aanschaffen van sim only abonnementen wordt onder Nederlanders steeds populairder. Sim only abonnementen zijn namelijk een stuk goedkoper dan abonnementen waarbij de aanschaf van een abonnement in combinatie gaat met een nieuwe “gratis” mobiele telefoon (smartphone). Doordat providers er naar streven om winst te maken moeten zij het weggeven van een smartphone terugverdienen op één of andere manier. In dit geval zorgen zij ervoor dat de maandelijkse kosten hoger uitvallen dan wanneer men enkel een sim only abonnement aanschaft, wat zorgt voor maandelijks een hogere rekening voor de klant.

Wat zijn de kosten van een sim only abonnement?

Een sim only abonnement is er voor mobiele telefoon gebruikers die willen bellen, sms'en en internetten tegen een zo laag mogelijke prijs per maand. Hierbij is het wel van belang dat men zelf al een telefoon heeft of deze kan aanschaffen. De prijs van een sim only abonnement verschilt natuurlijk per provider, maar deze prijzen hoeven niet veel te verschillen. Wel is het erg van belang om te kijken naar uw eigen bel en sms gedrag en uw mobiele internetgebruik. Als u goed kijkt naar uw gebruik betaald u zeker met een goedkoop sim only abonnement nooit teveel.

Internet en Sim Only?
Bij een standaard sim only abonnement zitten belminuten en smsjes. Tegenwoordig zijn echter steeds meer sim only abonnementen die ook een aantal MB's inbegrepen hebben voor het gebruik van internet. Bij de sim only abonnementen die vermeld staan op deze website worden de belminuten, sms'jes en het aantal MB getoond. Het is overigens bij bepaalde providers mogelijk om na het afsluiten van een standaard sim only abonnement het uit te breiden met een internetbundel. Zo ook onbeperkt internet.