Zweetvoeten, zó kom je er van af

Zweetvoeten, zó kom je er van af

Zweetvoeten, kunnen overlast voor jou en je omgeving betekenen. Ze zijn zeer vervelend en kunnen gênante situaties opleveren. Op de markt zijn diverse middelen verkrijgbaar welk geur verdoezelen zodat jij en je omgeving weer even lucht krijgen maar dit is vaak tijdelijk.

Wat deze middelen maskeren slechts de geur dus jouw probleem zal ten alle tijden terugkomen. Eigenlijk helpen ze simpelweg niet. De geur wordt namelijk veroorzaakt door een bacterie die in je schoenen en op je voeten leeft. Deze leeft van jouw zweet en huidschilfers. Dus deze bacterie zal verdreven moeten worden en dat kan!

PediFris desinfecteert de schoen en je voet zodat er geen geur meer veroorzaakt kan worden. Dit doe je door enkele dagen achtereen een klein beetje poeder in je schoen te strooien. Je trekt de schoen aan en het middel doet de rest. Al na twee dagen zul je merken dat de geur aan het verdwijnen is en dat je voeten frisser aan voelen.

Bestel nu op onze site en verlos iedereen van voetengeur.

En omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van ons product geven wij ook nog eens een niet goed geld terug garantie.

Dus ben je niet tevreden met het resultaat, stuur je artikelen gewoon terug en wij doen dan een refund. (op de site vind je de refund voorwaarden)

Daarnaast zijn wij nog aangesloten bij een onafhankelijke brancheorganisatie webwinkelkeur. Hierop kan de je reviews en ervaringen van duizenden tevreden klanten teruglezen.

Dus aarzel niet en bestel. Maak voor jezelf en jouw omgeving het leven een stuk comfortabeler en bestrijd die vieze stinkvoeten nu.

Nog als kers op de taart bieden wij een korting van 10%. Deze kun je verzilveren door de couponcode discount 10 te gebruiken tijdens het afrekenen

PediFris®, zó kom je van zweetvoeten af!